• 609
    ısrarla denenip katkı vermeyen ve artık net olarak sol beki yedekleyen sofian feghouli ve ömer bayram'ı orta saha rotasyonundan sayamıyorum açıkçası. morutan'ın da sağ tarafta feghouli'nin sebep olduğu statik oyun anlayışından dolayı alındığını ve sağ tarafta kullanılacağını düşünüyorum. zaten oynayabildiği iddia edilen 10 numara mevkisi de takımın mevcut taktik anlayışında yok. bariz olarak 2 dinamik 8 numara ile oynuyoruz.

    normal şartlarda mevcut orta saha rotasyonu ;

    devşirme emre kılınç
    aytaç kara
    berkan kutlu
    taylan antalyalı
    alexandru cicaldau
    emre akbaba

    zirve iddiası olan takımlar içerisinde en zayıf ve dar orta saha rotasyonu maalesef. oyunun 2 yönünü hakkıyla oynamaya yatkın bir tek berkan var. onu da çok beğenmeme rağmen bariz olarak görülüyor ki henüz pişmesi lazım. final paslarında ve son kararlarında büyük bir sıkıntı var.

    şu orta sahayla devam etmek hakikaten yapılan bunca güzel ve akıllıca yatırımı mahvetme potansiyeline sahip. geçen sene taylan'ın yedeği etobo diye 1 şampiyonluk havaya gitti. gedson 2-3 maç fazladan oynamış olsa galatasaray'da şampiyon değişirdi.

    yönetim umuyorum orta saha için gerekli ehemmiyeti gösteriyordur. son gün gedson'u vermediler kısmet değilmiş diye ortada kalmayız. kesinlikle alternatifi hazır olmalı ve benfica inat ederse transfer penceresi kapanmadan alternatifine yönenilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın