• 28089
    takımın birinci önceliği bence de orta saha. hem 6 hem 8 numara oynayabilecek mario lemina tarzı bir oyuncu lazım. sadece 6 oynayabilecek bir oyuncu olsa özellikle yerel ligde yedek oturur. o yüzden lemina ne bileyim elneny tarzı komple merkez orta saha lazım. gedson gelirse o da olur ama bence hem gedson hem lemina profilinde iki kişi gelse şahane olur gibi.

    aslında en olmasını istediğim; falcao out - gedson in, diagne - mohammed'den biri iyi paraya satılırsa halil dervişoğlu alınacak, açılan yabancı kontenjanıyla eylül ayının ilk haftası premier league'den bir tane daha merkez orta saha kiralanacak.

    bence fatih terim eylül'ün ilk haftasını işaret ederken bu tarz hem taylan'ın hem berkan'ın yerine oynayabilecek komple orta sahaları işaret etti. fırsat dediği o gibi. şu anki kadroda taylan'a çok yük biniyor. taylan olmasa yerine berkan veya aytaç oynayacak. onlar da taylan'ın ikamesi tam olarak olmaz. profil veya kalite düşüşünü bu takım zor kaldırır. geçen sezon etebo'da gördük. tamam etebo kadar kötü olmaz belki de yine de taylan'a yakın özellikte hem 6 hem 8 oynayabilen biri şart. o yüzden ne yapıp edip bu tarz nokta atışı bir komple merkez orta saha oyuncusu alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın