• 297
    herşey çok güzel başlamıştı. zirvede*neşemizi bulmuş ve maça girmiştik. tribünler inanılmazdı. (#321590)'ın hakkını veriyorduk. muhteşem bir koreografi vardı. maça da fena başlamadık aslında ama maçın hakemi kahraman olmaya kalkınca rüzgar tersine döndü. yol geçen hanı olan sağ bekte uğur uçar'ın, sol bekte rakip futbolculara eskortluk eden hakan balta'nın ve orta sahada gezinen mustafa sarp'ın yokluğunda 8 kişi oynuyor gibiydik. ilk yarının sonlarında biçilen elano blumer de yerini ikinci yarıda hayalet ayhan akman'a bırakınca, atletico madrid'in baskısı iyice çöktü üzerimize ve gol geldi. çabuk toparlandık ve abdel kader keita'ya takla attıran gol ile kendimize geldik derken, ilk yarı sonuca direk etki eden bir hata yapmadan ince ince kıyan italyan hakem sahne aldı ve maça "el" koydu. arkasından caner erkin'in 5 dk içinde aldığı iki sarı kartın kırmızıya dönüşmesi ile 6 kişi kalınca, maçın sonunda oyundan düştük ve avrupaya veda ettik.

    hakeme, ona, buna suç bulmadan önce kabul edelim ki, turu geçmeyi hakedecek pek de bir şey yapmadık. benim bu maçtan kendi adıma tek kazancım, arda turan'ın muhteşem geri dönüşü oldu.

    edit: bir şeyi yazmayı unutmuşum. numaralı tribünün önündeki yardımcı(!) hakem maç boyunca "ben bilmem beyim bilir" edası ile dışarı çıkan her topta orta hakemin kararını bekleyip ona uygun bayrak kaldırdı. e madem sen kendi gördüğünü yorumlayamıyorsun, 10 metre geride oturarak seyretseydin bari maçı. hemen arkanda arkadaşların vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın