• 28065
    23 ağustos 2021 galatasaray hatayspor maçı özelinde konuşacak olursak skor potansiyeli ve hücum gücü hiç de umut vermeyen takımımız. ilk yarıda zaman zaman hızlı paslarla çıktık lakin takımda çok bariz şekilde görüldüğü üzere adam eksilten oyuncu eksikliği var. kerem dışında elimizde henry onyekuru gibi, garry rodrigues gibi topu alıp gidecek, yürüyerek adam geçecek explosive winger dediğimiz patlayıcı bir kanat oyuncumuz yok.

    beni ayrıca rahatsız eden ve teknik ekibin ilk olarak üzerine düşmesi gereken konu da kornerlerdeki basiretsizliğimiz. maçta 17 korner kullandık ve 50 tane de kullansak katiyen gol bulma ışığı vermiyor takım. emre akbaba'nın kullandıkları haricinde kullanılan kornerler iyi ve doğru yere fakat topa kafa vuramıyoruz. bu da çok bariz antrenmanda bunun çalışılmadığını düşündürtüyor bana. bugün chelsea, manchester united, city, bayern münih her kornerde tehlike yaratıyorsa ve biz 17 korneri harcıyorsak burada ciddi bir problem ve fark var demek. korner bulduğumuzda heyecanlanamaz oldum uzun zamandır.

    kaldı ki liege'de 2 sezonda 7-8 gol atan luyindama'nın bizde 2.5 sene içinde ilk golünü atması da bu durumu destekler nitelikte. duran top çalıştıracak antrenörler bulup korner çalışmak bu kadar zor olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın