resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1217
    oyundan çıktığında beni krizlere sokan futbolcu . iyi oynamış kötü oynamış böyle atıp tutmak kolay . ancak bu adamın oyundan çıktığı maçları açın bakın , ister beşiktaş maçına ister dünkü maça ister gaziantep maçına bakın . çıktığı bütün maçlara bakın , bu adam olmayınca takım hücuma çıkamıyor . bu yetmez gibi defansta yapamıyor . şöyle bir düşünün ; dünkü maçta ilk yarıda takım hazırlıksız yakalanacakken faul yapmıştır ve kartta görmemiştir . türkiye liginde top oynayan en tecrübeli orta saha oyuncusu , 2. kaptanımız ayhan akman'ı 15 yıl boyunca böyle bir girişimde bulunurken gördünüz mü ? ha çok masum bir futbolcu olur , faul yapmayan bir futbolcu olur anlayış gösteririm ancak bu adam http://www.youtube.com/...0IZWvuw&NR=1 böyle bir adam olunca 17 yıl boyunca hiç bir işe yaramadan böyle takımlarda oynayınca gözlere aldatıcı geliyor elano blumer . açın dünkü maçın ilk yarısını ve ikinci yarısını görün . yok öyle iyi oynadı , kötü oynadı , saçları kıvırcık bilmem ne .

    tarlasına giren fareyi kovalar gibi top oynayan futbolcular arasında öyle bellidir ki kalitesi formasını almak farz olmuştur neredeyse . büyük üstadlar haricinde* * * bu gözlerin izlediği aklıyla oyun oynayan süper futbolculardan biridir . iki metreye top atamayan adamların arasında 200 metre top atabilecek kapasitesiyle suratlarına işer onlara laf edenlerin . öyle mağlubiyet ardından carttı curttu iyi oynamıyor bilmem neyle olacak şey değil taraftarlık . muhakkak eleştiri olacaktır ancak isimlerini duymaktan artık tiksinmeye başladığım über örnekler olan xavi ve iniesta'yı alamayacağımız için yapılacak en doğru transferimizdir o mevkiye . mesih diye yere göğe sığdırılamayan bu iki adamı youtube'de izleyip bunları elano'dan beklemek saçmalıktır . barcelona'nın maçlarını izlerseniz oyunun kontrolünü ellerinde tutup pas yaptıklarını o nedenle bu iki adamın ayaklarında çok top tuttuklarını , yetenekleri dolayısıyla da oyuna katkılarının üst düzey olduğunu görürsünüz . ama elano'dan bu iki tip oyuncu beklemeyin artık yalvarıyorum , elano ayağında top tutan bir galatasaray oyuncusu değil , saten elano ayağında top tutan oyuncu değil . galatasaray'da barcelona değil allah aşkına şu iki takımı ve oyuncularını karşılaştırmayın .

    ne zaman ki elano çıkar keita ya da toure oyuna girer o zaman anlayışla karşılayabilirim ancak ayhan akman'ın hala oynadığı bu takımda ona dozajını aşan eleştiriler komiktir .
App Store'dan indirin Google Play'den alın