• 686
    23 ağustos 2021 tarihinde hala yeni sezona yetiştirilememiş , yine bir işletme direktörü ve yine gerçekleştirilemeyen bir taahhüde konu olmuş zemin.
    türk telekom stadyumu stat işletme direktörü ali çelikkıran, 1 haziran 2021 tarihinde zemin yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada ;
    "...ağustos ayının başında yeniden hibrit yapacağız. 10 ağustos’ta hibrit aşamasını tamamlamak istiyoruz. 10 ağustos – 13 ağustos arası muhtemel ligin ilk maçı olan o tarihe kadar süslemesini yapacağız. dikmiş olduğumuz hibritlerin uzun kalan kısımlarını keseceğiz. düzenlenecek yerler varsa onları yapacağız. ondan sonrası makyaj." demişti.
    https://www.galatasaray.org/...-bilgilendirme/48787

    13 ağustostan bu yana 10 gün geçmesine rağmen stadın yetişmemesi ve sürenin daha da uzadığı görülüyor. fatih terim ilk randers maçı öncesi zaten bu konuda sitem etmişti.
    biz nihayetinde hala stad stad geziyoruz. bu uğurda karagümrük gibi bir mahalle takımı bile bize posta koymaya kalktı, şimdi de kasımpaşa'nın sahasında oynamaya gidiyoruz , uefa maçımızı. neden? her zamanki gibi beceriksizliğimiz yüzünden.

    şu anda "halı gibi" denen zeminin son hali böyle:
    https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large

    muhtemelen drenajında sorun var vs. ben o kadar detayını bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa bu iş yerli yöneticilerle vs. olmuyor. tamamen bir firmaya devredilip çözülmesi lazım, 2021 yılındayız daha üzerinde oynayacağımız yeşil bir çim saha temin edemiyoruz, bıraktım koltukların uçuk pembeye dönmesini de, stadın dış cephesinin gecekondu gibi betonarme kalmasını.
    1988 yılında filan daha iyi zeminlerde oynuyorduk maçlarımızı. bu iş artık alman, ingiliz artık neyse profesyonel bir firmayla anlaşılarak , taahhüt altına alınsın. ahmet'le , mehmet'le olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın