• 3607
    1 gün sonra gelen ekleme edit'i: https://twitter.com/.../1429837090959790083 - bu hamle beklentiler konusunda bazı şeyleri olumlu anlamda değiştirdi.

    https://twitter.com/.../1428993494534828040

    sen git akp'nin ntv'sine "sie" çeken cenk akyol'u teknik ekibine dahil et, akp'yi kışkırt, sonra da "bizi düşman bellemişler" diye akp'nin tff'sine hayıflan. * işin geyiği bir yana cenk'i galatasaray'ı çatısı altında görmek büyük keyif, hoş gelmiş sefa getirmiş.

    bu sezon özelinde takımdan büyük beklentilerim yok, naçizane önerim hiçbir galatasaray taraftarının da ciddi beklentiler içinde olmaması yönünde. geçtiğimiz sezon olduğu gibi düşme korkusu yaşayacağımızı düşünmüyorum ama öyle ligin tepelerini zorlayabileceğimize falan da pek ihtimal vermiyorum. playoff potasını dürteriz gibi hatta içinde de olabiliriz ama o kadar. zaten çıkan haberlerden ve aldığımız duyumlardan anladığım yeni bir yapılanmanın olduğu erkek basketbol tarafında. yani önümüzdeki sezondan ziyade 3-4 sezon sonrası hedefleniyor gibi daha çok. kendi adıma hiçbir problem yok, yeter ki bir plan olsun ve bu planlamaya uyulsun, seve seve desteklerim.

    dee bost ve melo trimble hamleleri risksiz ve iyi tercihler. david kravish bizim seviyemiz için isabetli bir uzun ve her şeyden önce uzun, ribaunt alabiliyor (uzun zaman sonra net ribaunt çekebilen bir uzunumuz oldu). eski göz ağrımız ege arar geçtiğimiz sezon petkim'de çok iyiydi, resmen böyle bir serüvene ihtiyacı varmış kardeşimizin, yerli oyuncu rotasyonuna katacağı değer fazla olacaktır. öte yandan artık fiziği aktif basketbolu kaldırabilecek durumda olmayan barış ermiş'le yola devam etmeyip o rolü eray aydoğan'a verecek olmamız da son derece doğru bir karar oldu. eray fundamental olarak bas bas bağırıyor "ben oyunu biliyorum" diye, yeter ki süre verilsin ve sabredilsin.

    ekrem memnun'u çok seviyorum, hangi galatasaraylı sevmez ki zaten ekrem hocayı; ancak erkek basketbolu için doğru isim olduğunu düşünmüyorum kendisinin. keşke daha doğru bir isme emanet etseydik takımı, hayırlısı...

    forvet rotasyonunda eksiğiz, tercih(ler)i merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın