• 39
    kıytırık bir süper lig maçının ilk 45 dakikasında (böyle lige de süper diyen şuursuz bir kafa var) iki pas hatası yaptı diye, falanca oyuncu için sol frame de 88 entry girmekten imtina etmeyen galatasaray taraflarının henüz idrakına varamadığı kan donduran kepazelik...

    dünya genelinde 30 milyonun üzerinde gönül vereni, türk futbolunun dünyadaki tanınınırlığının yegane temsilcisi, milli takımın avrupa ve dünya şampiyonalarında elde ettiği tarifsiz başarıların öncüsü olan 115 yıllık koca bir kulübün, ülkedeki iktidar sahiplerinin kişisel çıkar ve menfaatleri, gündelik kinleriyle sistemin dışına atmak istediği, içini boşaltmak ve değersizleştirmek için varını yoğunu ortaya koymasına bu kadar sessiz ve reflekssiz kalınması ne kadar boşvermiş, umursamaz bir toplum olduğumuzun kanıtıdır.

    belirtildiği üzere fatih terim'in evet referandumunda, bir medya maymununun oyununa gelmemesi ve evet dememesi yüzünden teknik direktörümüz üzerinde galatasaray'a vurulduğu doğrudur. lakin bu pislik düzen sahiplerinin kuduz köpekler gibi galatasaray üzerine saldırmalarındaki en büyük etken, 3 temmuz şike sürecinde, "şike kardeşliği" oluşumunun içinde yer almaması ve ülkede temiz spor, temiz ahlak için çığırtkanlık yapan tek kurum olmasıdır. aslında galatasaray için herşey, 3 temmuz 2011 de başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın