• 34
    ulan sen neymişsin be galatasaray.
    lisende ülkenin en zeki adamları okusun, ülke ve dünya genelinde en önemli mevkilere gelsin, kuruluş amacın "türk" olmayan takımları yenmek olsun ancak sürekli ayağından aşağı doğru çekil.
    kurtuluş savaşında mevzun verme, liseyi "türk" toprağı olarak koru, ilk yabancı maçı yap kazan, avrupa' ya sporcularını, öğrencilerini temsiliyet için gönder ancak sürekli ayağından aşağı doğru çekil.
    avrupa da ülkeyi her branşta temsil et, avrupa kupaları getir, en çok taraftara sahip ol, en çok kupaya sahip ol ancak sürekli ayağından aşağı doğru çekil.
    bitmedi yetmedi doymuyorlar.
    yetmedi fetöcü dediler hem de rakip takım yönetici ve sporcularından bizim takımdan kat kat adam, kadın cezaevlerine atılmışken.
    ne istediysek verdik halbuki. bilen bilir ali sami yen arazisi bize yer gösterip stat yapılmak suretiyle devlete verildi. ne bize verilen yer sami yen kadar değerli ne de ulaşılabilir evet doymadılar.
    bitmiyor sürekli bir aşağılama sürekli bir ezme isteği bu iş isimler üzerine değil direkt olarak galatasaray üzerinedir.

    elini vicdanına koy galatasaraylı sen ben bugün varız yarın yokuz. ancak çocuklarımıza bırakacağımız galatasaray hep payidar olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın