• 28028
    benim takımım; gönül verdiğim, her maç günü içimde başka bir heyecan olduğu, galibiyetiyle sevindiğim, yenilgisiyle uykusuz kaldığım sevdam. kimileri bu takıma futboluyla, kimleri teknik ve idari bilgileriyle, kimileri de bizim gibi gönlüyle, maddi desteğiyle katkıda bulunuyor. herkesin haliyle saygı çerçevesinde fikrini söyleme hakkı da oluyor.

    nasıl ki iyi oynadığında tüm sesimizle sevgimizi belli ediyorsak, kötü oynadığında da eleştirmemiz çok normal diye düşünüyorum. kaç yıldır her oyuncuyu eleştirdik, yönetimleri beğenmedik, tff dedik, fbjk dedik, yazarı, tüm kamuoyu dedik ve kötü futbolun ve başarısızlığımızın sebebini hep başka yerlerde aradık. dedik 3 senedir bu takım hiçbir şey oynamıyor, içimizdeki irlandalılar olduk, ergen olduk, galatasaray düşmanı olduk.

    şimdi 3 yıldır kötü futbol oynayan bu takımın teknik direktörünün isminin fatih terim olmadığını, tudor olduğunu, hikmet karaman olduğunu düşünün. hatta tersten düşünüp fatih terim'i kovup yerine tudor'u getirdiğimizi ve 3 yıldır bu futbola mahkum kaldığımızı düşünün. hani fatih hocam'ın kayıtsız şartsız arkasında olan arkadaşlarımız var ya; bir de bu gözle tudor'u, hikmet karaman'ı değerlendirin. bakalım nasıl sonuçlar çıkacak.

    edit:saygımız, sevgimiz sonsuz ama olmuyorsa o zaman fatih hocamın da galatasaraylı taraftar tarafı ağır basacak ve gerekeni yapacak. çünkü eleştirimiz bir iki maçla değil 3 senedir oynanan futboldan bahsediyoruz. yani kimse kredi verilmedi kendisine diyemez. hele avrupada bu derece bütün karizmamızı yok etmişken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın