resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 866
    https://twitter.com/...395041375064079?s=20

    giresunspor'a transferi açıklanmış. o bölgede elimizde aanholt ve ömer kaldı. ömer'in de sol bek performansı herkesin malumu. pva'ya bir şey olsa ömer ile devam etmek zorunda kalacağız ve alternatifi de olmayacak. süleyman luş düşünülüyor desem o da bandırmaspor'a kiralandı.

    bir bek takviyesi mutlaka yapılacak gibi görünüyor. alternatif bek için de yabancı kontenjanı kullanılacağını düşünmüyorum. bizde oynayabilecek bir kaç tane yerli sol bek var zaten, herkesin ilk aklına gelen isim malum. içimize sinmese de eğer bonservisini suyun karşı tarafından alabilirse caner erkin'i transfer edecekmişiz gibi hissediyorum.

    başka fazla alternatif de kalmıyor. umut meraş, uğur çiftçi, hasan ali kaldırım gibi bir kaç tane daha isim var ama bunların hepsine belirli bir miktar bonservis ödemek zorunda kalabiliriz.

    şu anda sözleşmeli 16 yabancı futbolcumuz var. bazılarını elden çıkaracağız ama muhtemelen orta saha ve kanat için kullanacağız kalan yabancı kontenjanını. alternatif sol bek için yabancı alma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum. caner erkin'e herkesin hazırlıklı olmasında fayda var. çoğunluğun içine sinmese de bize katkı verebilecek bir isim. diagne ve mohamed'e bir sezonda ekstra 10 gol attırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın