• 7
    melo, kendi takım arkadaşını saha dışında dövmüştür. bu hemen hemen her takımda olan şeylerden biri. planlı olması alacağı cezayı arttırır sadece. melo'nun kavgası saha içinde hepimizin gözü önünde olmamıştır. melo'nun saha içinde kendi takım arkadaşıyla kavgası bir tek sabri ile olmuştur. onda da izlerken görürsünüz ki ilk fiziksel müdahale sabri'den gelmiştir. maç biter bitmez de kendi aralarında tatlıya bağlanmıştır. üstelik melo'nun kavga ettiği riera kendisinden 1 yaş büyük sabri ise 1 yaş küçüktür. kavga ettiklerinde 3 futbolcu da 30+ yaşlarındaydı.

    marcao ise kendisinden 3-4 yaş küçük olan bir topçuya 30 metre ağzında salyarak açarak koşmuş, kafa atmıştır. durmamış üstüne de bir iki yumruk sallamıştır. kerem burada asla fiziksel bir karşılık vermemiştir. marcao ağzındaki salyalarla saldırmaya devam etmiş, takım arkadaşları araya girmesine rağmen durmamış daha fazla fiziksel zarar vermek istemiştir. marcao'nun yaptığı canilikten başka bir şey değildir. takım arkadaşı olmasa adamı öldüresiye dövecek kadar aklını kaybetmiştir. kavganın nedenine baktığımızda da -söylenen göre- marcao, kerem'e yerine geçmesini birçok kez söylemiş kerem ise geçmemiş ve bu daraltmalardan sıkılmış ve ona sus demiştir. hayırdır, marcao teknik direktörünün gözünün önündeki adama hücumdaki yerini mi öğretmeye başladı? ya da teknik direktör olmuş da haberimiz mi yok?

    aralarındaki fark siyahla beyaz kadar çoktur. melo sütten çıkmış ak kaşık hiçbir zaman olmadı ancak marcao kadar da iğrençleşmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın