• 27953
    tükenmez kalemle kitap yazmaya çalışan bir yazardan farksız an itibariyle. lige başladı ve daktilosu yok. attığımız goller ise evrenin tesadüfen oluşabileceğini kanıtlar nitelikte. r.i.p stephan hawking.

    yaptığımız transferlerin bir anlam kazanması için aciliyetle bir adet kanat ve ortasaha oyuncusuna ihtiyacımız var. tek başına albenisi olmayan, sadece iyi bir kompozisyonun içerisinde çiçek gibi parlayacak oyuncuları özenle transfer edip, bu çarkı çevirecek ana dişliye sahip olmamamız endişe verici.

    derdimiz kötü futbol falan olmamalı, iyi futbolun sorunlarımızı halının altına süpürmekten başka bize verebileceği hiç bir şey yok. zira bütünüyle koca bir linnes gibiyiz. kötü de oynarız, iyi de oynayabiliriz ama çapımız sınırlarımız belli. kerem-diagne-feghouli 3'lüsüyle gidebileceğimiz nokta rakiplerin çok çok gerisinde.

    mevcut oyun sistemimizdeki 2'li ortasaha, kerem'in solda kullanılması, her fırsatta arda'nın oyuna alınması gibi detaylarıyla bizi iyi futboldan uzaklaştırsa da, es kaza iyi oynadığımız bir maçın ardından transfer sezonunun bitmesine hemen hemen 2 hafta kaldığı şu kısa süreç içerisinde ''satmadan alamıyoruz ve satamıyoruz da'' moduna dönüp, ''feghouli oynasa ligin en yetenekli oyuncusu'' eşliğinde yeni sezona merhaba dememiz çok olası.

    umarım durumun vehametinin farkındayızdır. zira şu güzel yatırımları tek hamleyle vezir de edebiliriz, rezil de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın