• 27952
    yasanan cok uzucu olaydan toparlanarak, kaynasarak cikacagini tahmin ve daha cok temenni ettigim takim.

    olayin sicagiyla yorum yapmadim ancak cok kafa karistirici oldugu icin halen daha yorumlamakta zorlaniyorum. soylenildigi gibi cizilennset konusunda yasanan bir anlasmazliksa(hic de boyle setlerimiz falan yoktu halbuki), bir nevi iyi bile olabilecek bir tartisma. ancak muhtemelen mevzuyu cikaran oyuncumuzun baska bir problemi var, ki boyle orantisiz bir tepki verdi. bu aile ici olabilir, transferle alakali olabilir, kiskanclik olabilir(?).. ancak hicbir sey bunu mantikli yapmiyor. cok buyuk eksi yazdi.

    simdi gelelim takimin tamamina, hocanin da etkisiyle bu sorunu kendimize ruzgar yapacagimizi dusunuyorum. ki oyuncular eger gercekten taktik ile alakali takisti ise bu da olayi ciddiye aldiklarini gosterir, ancak marcao olayi bambaska bir boyuta cikardi. kerem de belki baskiyi kaldiramadigindan oyle bir hareket yapti. gozokundesin, takimlar onlem almaya baslamis, milyonlarca kisi ayagina bakiyor vs. vs.

    guzel olaysiz bir maca cok ihtiyaci vardi takimin, bu acidan bakilinca cok uzucu yasanilan olay. hocanin israrla soyledigi gibi, ozellikle iskeletin birbiri ile oynamaya, aliskanlik kazanmaya cok ihtiyaci vardi. umarim daha buyuklerinin onunu almis olsun bu.

    diger taraftan; mac sonu yayinci kurulusun yorumcularindan tahmin etmekte zorlanilmayacak bir tanesi direkt ‘bunu ne vereceksin, 8-10 mac mi vereceksin, yeterli olur mu’ minvalinde bir takim sark kurnazliklari pesindeydi.(hukumet kadin-faruk tiplemesi) bu bakimdan hocanin mac sonu aciklamalarini(yazili halini gordum sadece) cok olumlu buluyorum.

    velhasili kelam; olanla olene care yok. artik bunun uzerine neler yapilabilir buna odaklanmak gerek. oyle attim, sattim olayi da degil bu. krizin ciddi manevralarla yonetilmesi lazim. yonetime ve hocaya guveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın