• 27950
    16 ağustos 2021 marcao kerem aktürkoğlu olayını bir kenara bırakıp takımımızın sahadaki haline dair nacizane birkaç tespit yapmak istiyorum.

    - öncelikle bizim hala bir numaralı sorunumuz defanstan pasla çıkmak isteyip çıkamamak. bunu, 19/20 sezonunda lemina-seri'nin beraber oynadığı ocak ayı dışında istikrarlı şekilde çözemedik. marcao'nun gönderileceğini sanmıyorum fakat gönderilmese bile en az 7 8 lig maçında olmayacak. bu da neredeyse kasım'a kadar yok demek. yani burada daha da sorun yaşamamız olası.

    - eğer gedson gelirse galatasaray geçiş savunmasında 0 sorun yaşar. berkan inanılmaz basan bir adam, gedson'un da öyle olduğunu tecrübe ettik. bu sefer beklerimiz de dinamik. topu rakip yarı sahaya geçirince topu kaybettiğimiz zamanlarda bile telaşlanmaya gerek olmayacak, atak sürekliliği sağlanacaktır. bu artılardan biri.

    -beklerimizin maşallahı var. özellikle van aanholt'u çok beğendim. hem lider bir karakteri var, sürekli uyarılarda bulunuyor. hem de ayağına hakim, sakin. oyun kurulumumuza çok pozitif etkisi olacak. hem de çok doğru bindirmeler yapıyor. tek sıkıntımız şuanlık son paslardaki becerisizlkliği görünüyor. onun dışında full paket. boey keza atletizmi harika. tek başına dahi tehlike yaratabiliyor. savunmaya da çabuk dönüyor. bence bekler uzuun zaman sonra emin ellerde.

    -orta saha merkez dirençli fakat soft orta saha yetenekleri konusunda vasat. first touch'ı, pas yeteneği, oyun görüşü 10 üzerinden 7 olan oyuncu yok. gedson'un geldiği ortamda bile bu değişmeyecek. o yüzden ne olursa olsun oyun aklı için feghouli'nin sahada olduğu bir denklem bulmalıyız.

    -diagne çok formda. umarım halil de gelir. halil şuan oynadığımız oyuna cuk oturacak bir kişi.

    bence gedson-halil'den birini alabileceğiz sadece ama hocanın dediklerinden anladığım başka transferler yapacağız. bence umut verici bir nüve var elimizde. biraz pratik ve doğru eklemelerle 11/12 gibi beklenmedik isimlerle iyi bir oyun çıkabilir ortaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın