• 5
    küçülerek büyümek feda dönemi beşiktaş'ının yaptığı şeydir. ikinci lig santraforu olan mehmet akyüz'ün sağ bek oynadığını gördü bu gözler.
    galatasaray şu anda büyüyerek büyümeye çalışıyor. taraftarımız hazır futbolculara alıştığı için şu an alınan oyunculara mesafeli yaklaşıyor.
    galatasaray'ın hedefi şu; iki yıl sonra bankalar birliği anlaşması başlayacak. bu anlaşmayla birlikte bankalar birliği gelirlerinizin yarısına el koyacak.
    yani siz bir futbolcuyu 10 milyon euroya satarsanız, bunun yarısı bankalar birliğine gidecek. size 5 milyon euro kalacak. 9 yıl boyunca böyle bir döngüye gireceğiz.
    şimdi burada elinizde satabileceğiniz oyuncu olmadığını düşünün. altyapı oyuncuları ile sahaya çıkmak zorunda kalırsınız.
    galatasaray'ın yaptığı da ileride satıp para kazanabileceği oyuncular alarak elinde bir bakıma sıcak para bulundurmak.
    bankalar birliği anlaşmasını imzalayan beşiktaş çok büyük yanlış yapıyor bana göre. iki yıl sonra anlaşma başladığında satacakları oyuncu olmayacak ellerinde. yine feda dönemindeki gibi abuk subuk kadrolar göreceğiz.
    galatasaray bu noktada risk aldı ve büyüyerek büyümek istedi. bundan sonra yapmamız gereken elimizdeki oyuncuları daha yukarılara çekip, iyi fiyatlara satmak ve yerini yine potansiyelli oyuncularla doldurmak olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın