resim
Min-jae Kim
Takım:Bayern Münih
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.90
Uyruk:Güney Kore
  • 68
    uzun süredir sözleşme imzalayıp kaydolmadığına göre kendisiyle ilgili ters giden bir şey var. ama nedir bilmiyoruz. belki bugün belki yarın imza atılacak, aradaki sorun ne olduğu bilinmeden konu kapanacak. fenerbahçe medyası böyle biraz, olumsuz bir konu varsa bilse bile söylemiyorlar.

    bizde tam tersi, transferlerde gecikme olunca araya giren menajerlerden, sözleşmedeki yüzde pazarlığına her şeyi biliyoruz. eğer yabancı kontenjanı ve maaşla ilgili bir sorun varsa da en ince ayrıntısıyla öğreniyoruz.

    haber yoksa bile takımdaki mevcut maaş durumundan, yabancıların sayısından ve olası olumsuzluklardan haber üretildiğini görebiliyoruz. transfer ve kontenjan konusunda herkes sıkıntı yaşar ama "yabancıların durumu kara kara düşündürüyor" haberleri hep bizim için ve genelde bizim muhabirler tarafından yapılır.

    onlarınki doğru bizimki yanlış diye bir şey söylemiyorum. belki bizim muhabirlerin yaptığı daha doğrudur. muhabirlerin gerçeği saklayıp taraftara yalan söylemesini de hiç istemem. ama şundan eminim, bizim muhabirler takımın iyiliğini düşünme konusunda diğer muhabirlerden daha gerideler. transferde sorun varsa detayları vermenin başka takımların araya girmesi için davetiye olduğunu, maçtan bir gün önce antrenmandan kadroyu izleyip paylaşmanın takımın lehine olmayabileceğini biliyorlar ama yine de yapıyorlar. maçta kavga çıktığında emin olmasa bile haber atlatma kaygısıyla "muslera rakibine yumruk attı" diyebiliyorlar.

    bu bilgi asimetriği nedeniyle galatasaray lige her zaman en zor durumda başlayan takım oluyor. ama rakiplere sorsanız tüm medya galatasaray'a çalışıyor tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın