• 16
    2021-2022 sezonu itibariyle devam etmektedir ve uzun bir süre çözülecek gibi değildir.

    sen galatasaray olarak geldiğinde istatistiklerinde açık ara ligin en kötü kalecisi olan, türkiye'de yetişmediği için avrupa listesine yazamadığın 33'lük fatih öztürk'e kontrat veriyorsun.

    sen galatasaray olarak kayserispor'un bile illallah ettiği bir adamı alıp yedek bekletiyorsun. sonra da maça çıkarıyorsun. maaş falan veriyosun. böyle kaleci görünümlü kaleci olmayanların kulüpte yer alması bile antremanda sana zarar. ismail çipe seviyeni düşürür seviyeni.

    sen galatasaray olarak yıllarca altyapında oynattığın, genç denilip 21 yaşına gelmiş, kendisinden 1 yaş küçük ersin destanoğlu'nun kolundan bile daha ince vücudu olan, ilk maçında heyecana verilemeyecek korkunç fundamental hataları yapan berk balaban'a kalmışsan altyapıdaki kaleci antrenörlerinden tut a takım kaleci antrenörlerine kadar hepsinin işine son verilmeli.

    en büyük rakibin rüştü -> volkan -> altay gibi bir üçlü yakalamış. bir diğeri ersin destanoğlu'na kalesini emanet etmiş. daha 19 yaşındayken. gidip onla şampiyon olmuş. bir diğer rakibin zaten türk kaleci yetiştirme uzmanı. sen hadi altay, uğurcan'ı geçtim yedek kaleci bile yetiştiremiyorsan orada çok ama çok büyük sorun var demektir. kafayı takmış 2 adam bu işi çözer. çözülmesi istenmiyor sadece. yoksa ismail gibi eray işcan gibi kolsuzlar nasıl ekmek yiyecek? arkadaşlar ben altay veya uğurcan seviyesinde de istemiyorum. ben ara sıra oynadığında elleriyle kendi kalesine gol atmayan kaleci istiyorum. vallahi de billahi de şu an başkasında gözüm yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın