resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12278
    2021-2022 sezonunda hatalarla başladı fakat bunu yaşlanmasına bağlamak bana çok saçma geliyor. yeni bir kaleci arayışına girmemize gerek olduğunu düşünmüyorum. muslera sezon başlarında bazen böyle kötü başlangıçlar yapabiliyor fakat sonuçta reflekslerinin körelmesiyle alakalı bir durum değil bence. tamamen mental bir durum.

    şampiyonluğa direkt katkı sağlamış kaleci performanslarına imza atmış ve galatasaray’a uzun yıllardır istikrarlı şekilde üst düzey katkı vermiş birisi muslera. her futbolcunun formsuz zamanları olur. muslera da 2 maç saçmalamasın mı? bana kalırsa böyle bir hakkı var. tüm futbolcuların hata yapacağı zamanlar olacağı gibi muslera’nın da var. acımasızca böyle bir kaleciyi gömmenin bir manası yok bana kalırsa. birkaç maça düzelir sonrasında da ligin son 10 yıl boyunca neden en iyi kalecisi olduğunu da herkesin kafasına vura vura gösterir. satılmış spor yorumcularının,köşe yazarlarının ve sosyal medya çöplüğünün ipiyle kuyuya inilmesi de trajikomik gerçekten.

    bir karalama kampanyası var ve muhammed ile beraber muslera hedef tahtasına kondu. tüm mesele bu. herkes canın sağolsun muslera yazsa kimsenin aklına gelmeyen yorumlar birileri hakkında atıp tutmaya başlayınca sürü psikolojisiyle devam etti. olan biten sadece bu. fikri ve vicdanı hür kişilerin 10 senedir takımın değişilmez ismini 2 maçla gömmeyi düşüneceğini sanmıyorum şahsen. kendisine güvenim tam ve kaldığı yerden devam edeceğine eminim. kıymetli kaptanımızla daha kazanılacak çok kupamız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın