• 27914
    (bkz: #3193912)

    aytaç kara ve alpaslan öztürk transferleri sonrası kısıtlı futbol bilgim ile kendimce böyle bir kadro planlaması yapmıştım. geldiğimiz noktada durum pek tabi tahmin edileceği üzere benim arzuladığım gibi olmadı.*

    muslera
    berk/fatih/ismail

    boey - nelsson - marcao - pva
    yedlin/omar - luyindama/ozornwafor - alpaslan/ışık - taşdemir/ömer

    taylan
    aytaç

    yabancı - cicaldau - berkan - kerem
    oğulcan/yunus/sekidika - feghouli/arda/atalay - kılınç/akbaba/erkan - barış/babel

    mostafa
    diagne/falcao/ali

    şeklinde bir rotasyonumuz mevcut. 17 tanesi yabancı olmak ile beraber, 37 oyuncu ediyor toplamda. bu oyuncuların üçü yabancı olmak üzere en az 9 tanesi ile yollarımızı ayırmamız gerekli. her ne kadar 35 oyuncu yazılabilse de kadroya 28 oyuncudan fazlası gereksiz maaş yükü olur. hadi çok zorda kaldık bir iki oyuncu aşılabilir.

    kalecilerden biri gidecek gibi. bu fatih öztürk mü olur yoksa ismail çipe mi olur bilemiyorum ama ismail'in olması daha büyük olasılık.

    omar elabdellaoui ile yollar ayrılmayacak gibi fatih terim'in açıklamalarına bakılacak olursa. ışık kaan arslan'ı da takımda tutmak istediğini söyledi. tek sağ bek olarak sacha boey'i bırakmak istenmeyecektir, o yüzden deandre yedlin de kalır. sol beklerden emre taşdemir, oğulcan çağlayan karşılığında verilebilir diye haberler çıkmıştı. christian luyindama konusu kritik. victor nelsson transferi sonrası gidecek mi, kalacak mı bir belirsizlik söz konusu. ancak her ne olursa olsun büyük ihtimalle valentine ozornwafor ile de yollar ayrılacaktır.

    sofiane feghouli ile yollar ayrılmak isteniyor ama olur mu bilinmez. yunus akgün'ün yine oğulcan karşılığında kiralık gideceği yönünde haberler çıktı. ryan babel'i hoca tutuyor. bir sene daha takımla olacaktır. erkan süer'in takımda tutulacağını sanmıyorum. emre akbaba'nın da kiralık gideceğine dair haberler çıkmıştı. jesse sekidika konusu ise belirsiz. yüksek maaşlı yabancı oyuncuların durumuna göre şekillenebilir kaderi.

    radamel falcao ile de yollar ayrılmak isteniyor ama onun da olup olmayacağı bilinmez. ayrıca mbaye diagne'nin de satış haberleri hemen hemen her gün çıkıyor. ali yavuz kol'un da yine oğulcan karşılığında bonservisi verilebilir. en azından bu yönde haberler çıktı.

    transfer etmek istediğimiz de gedson fernandes ve halil ibrahim dervişoğlu isimleri var. bir de sağ kanat oyuncusu istiyoruz.

    toparlamak gerekirse gitmesi muhtemel isimler ismail, fatih, luyindama, ozornwafor, emre taşdemir, yunus, sekidika, feghouli, erkan, emre akbaba, falcao, diagne ve ali. alma işini iyi yaptık bu saate kadar. umarım artık satma işini de iyi yaparak kadrodaki şişkinliği azaltırız.

    muslera
    berk/fatih

    boey - nelsson - marcao - pva
    yedlin/omar - luyindama - ışık/alpaslan - ömer/taşdemir

    taylan
    aytaç

    transfer - cicaldau - gedson - kerem
    oğulcan/sekidika - berkan/kılınç - atalay/arda - barış

    halil
    mostafa/babel

    şeklinde bir rotasyon şimdilik teorik olarak idare eder gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın