• 27912
    oynanmak istenen oyunun mantalitesine göre değil futbolcuların mevcut durumuna göre bir mantalite inşa edilmeye çalışılan futbol takımı.

    açık söyleyeyim yaş aralığı ve hedeflenen oyuncular bakımından stratejiyi çok doğru buluyorum ama alınan nihai sonuca bakınca galatasaray'ın parasının çar çur edildiğini düşünüyorum.

    eczaneden parol almaya gidiyorsun, eğer yoksa ne alırsın minoset falan alırsın değil mi. ama biz parol almaya gidiyoruz olmayınca yanık kremi alıyoruz gibi geliyor bana durum.

    orta saha : haftalarca stanciu haberleri okuduk. adamların başkanı çıkıp beklediğimiz tekliften çok düşük bir teklif geldi falan diye açıklama yaptı. uzun süren pazarlıklar sonucu alınamadı ve ansızın cicaldau'nun imza haberi geldi. stanciu pas oyunu konusunda vasat, dripling yeteneği muazzam, defansa çok fazla katkı vermeyen zaman zaman oyun içinde kaybolup tek hareketiyle maçı çevirebilecek bir ofansif orta saha. cicaldau dripling yeteneği olmayan, pas oyununa son derece yatkın, defansif katkısı yüksek stanciu'nun tam tersi bir profil. keza romanya milli takımda birbirinin alternatifi değil aynı anda sahada olan iki oyuncu. haftalarca stanciu peşinde koşup olmayınca psv maçından sonra alelacele cicaldau'yu açıklamak nasıl bir planın ürünü. maliyeti de uygun falan değil. 6.5 milyon euro.

    stoper : tottenham ile japhet tanganga konusunda anlaşıldı futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor diye günlerce okuduk. futbolcunun ikna edilemediği haberi patladıktan 1-2 gün sonra piyasaya nelsson ismi düştü ve transferi 8 milyon euro'ya çok çabuk tamamlandı.tanganga muazzam hızlı, dinamik lakin pozisyon bilgisi oldukça zayıf ve daha kolay çalım yiyen bir görüntü çiziyor. adam akıllı analiz yapan kimi dinlediysem nelsson için tam tersini söylüyor. nelsson pozisyon bilgisi oldukça yüksek, yaşına rağmen liderlik vasıfları mevcut, zor çalım yiyen lakin hantal ve yavaş olduğu söyleniyor. gene birbirinden tamamen farklı 2 profil.

    sol bek :monero ve alioski gibi iki tane fazlasıyla dinamik adamın peşine düştük.monero'yu kulübü bırakmadı, alioski fatih hocanın açıklamasına göre çok yüksek maaş talep etti. biz daha sonra kime yöneldik ? bu 2 mobil isme göre çok daha stabil ama daha tecrübeli, ayağı daha düzgün van aanholt. öncelik olarak peşinden koşulan diğer 2 alternatifle aynı mevkide oynaması dışında herhangi bir benzerliği yok.

    daha sağ bek için jens stryger larsen peşinde koşup olmayıncasacha boey getirmek varda maliyeti çok kabul edilebilir düzeyde olduğu için plansızlık konusunu falan geçiyorum orada.

    yani herhangi bir planlama olmadan yaşı genç kimi denk getirsek bam güm alıyoruz gibi bir izlenim oluşturuyor bu durum bende. bu plansızlık bana 8 milyon euro yatırım yapıp bugün teneke bağladığın luyindama'yı, almak için çırpınıp 6 ay sonra gözden düşen mohammed'i, 13 milyon euro verip yarım sezon yararlanabildiğin diagne'yi, gene 3 senelik mukavele verip 6 ay sonra yamayacak yer aradığın yedlin'i hatırlatıyor.

    bu transfer döneminin sonu da umarım taraftar ocak ayına kadar sabredecek olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın