resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 441
    adam 33 yaşında. yetenekli ama arızanın teki olduğu da bir gerçek ama olsun değil mi? kesin karın kaslı fotosu da vardır instagram'da. senelik 3 milyon euro garanti para ve 3 yıllık sözleşme böyle bir adam için hiçbir şey zaten. gelirse nisan'da şampiyonuz değil mi? tıpkı falcao gibi!

    bizim böyle transfer yapacak lüksümüz yok. bu transferler bir boka yaramıyor. bu zamana kadar yaramadı, bundan sonra da yaramayacak. zengin bir kulüp olsan tamam da 3 4 milyon euro garanti paraları, son durağı sen olan bir oyuncuya güvenip de veremezsin, vermemelisin. 1 yıllık 2 milyon euro'dan 1 + 1 anlaşmayla gelecekse tabii ki gelsin ama sen de biliyorsun ki gelmez. o zaman gerek yok o riske.

    sen kurtuluşu bireylerde aramaktan önce oyun planını oturt, takım ol, kendi elindeki değerleri parlat. ve artık ibrahimovic gelirse tek başına gruptan çıkarır, x gelirse nisanda şampiyon yapar hayallerinden de vazgeç. hagi gibi dünya tarihinin en önemli oyuncularından biri bile bu takımı 2000 2001 sezonunda şampiyon yapamadı mesela tek başına.

    edit: ayrıca kendisi melo'nun bize geldiği değil bizden gittiği yaştadır. gelirse melo olmaz yani, tam bir de jong olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın