• 660
    zeminin yenilendiğini görmek güzel haber.

    ama yetmiyor. bu stadın zemininden kim sorumlu? sorumlu yönetici kim? yönetim kurulundaki görev dağılımlarına baktım fakat bulamadım. kamuoyuyla paylaşıldı mı emin değilim. ve bilmek istiyorum.

    zeminin bir daha o rezil hale, galatasaray'a "dolarcıklar"a mal olan vaziyete gelmemesi için nasıl bir çalışma yürütülüyor mesela? ya da böyle bir çalışma var mı yok mu? yoksa yapılacak mı? projelendirmeyi kim yapıyor? uzun ve kısa vadede bize maliyeti ve kazancı ne olur?

    bu zemin işi önemli. tff, boş işlerle uğraşacağına, hamasetle süper ligin marka değerinden bahsedeceğine bunlarla uğraşsın. süper lig'in zaten olmayan marka değerini düşürüyor bu durum. mesela süper lig a.ş. kuruldu. zeminlerle ilgili bir çalışması olacak mı? süper lig'in güya marka değeri için zemini kötü olan kulüplere, zeminine bakmayan, zemine para harcamayı israf olarak gören kulüplere bir yaptırımı olacak mı?

    süper lig'in marka değerinden mi bahsediyorsun? hah! senin hayalindeki süper lig'in kalitesindeki zeminleri sunamayan takımlara maç oynatma evinde. çek, hükmen mağlubiyeti. bu çok ekstrem oldu diyorsan başka bir çözüm yolu bul. ortada bir mevzuat olmayınca herkes kafasına göre takılıyor. ne önlem var ne bakım. galatasaray dahil...

    üstelik galatasaray'ımız son birkaç sezondur, zemine hayli bağımlı bir oyun oynuyordu. zemin, oyununun bir parçasıydı.

    neyse ya...

    bir şeyler değişiyordur umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın