• 104
    fatih terim'in ağzından son olarak ekim 2019'da, yani yaklaşık olarak 2 sene önce çıkmış cümle. o zaman kesinlikle haksızdı, çünkü hocanın elindeki kadro ocağı beklememizi gerektirmeyecek kadar kaliteliydi.

    gelgelelim bu sözün yeni sezon öncesi gündeme gelmesini anlayamıyorum. çok güzel, belki de türk futbolunun seyrini değiştirecek kadar doğru bir yapılanmanın içine girdiğimiz şu dönemde bazı kişilerin takındığı tutum gerçekten endişe verici. fatih hoca'nın psv ve st. johnstone maçlarındaki performanslarının beğenilmemesi kadar doğal bir şey yok (ben de beğenmedim zaten), ama en azından bu kadar akılcı bir yapılanmayı gerçekleştirecek kadar akıllı ve cesur oluşunu takdir etmek gerekiyor.

    elbette hocanın yine başarısız olma ihtimali var, yeni yönetimle de başarısız olursa yüksek ihtimal istifasını verir. ama hoca ve yönetimin 2021-2022 sezonu yaz transfer dönemi'nde yaptıkları hocanın olası gidişinden sonrası için de elimizi çok rahatlatacak, hocanın halefi çok yüksek potansiyelli ve oldukça genç bir kadro ile çalışma imkanına erişebilecek. en azından bu çabaya saygı duyulmalı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın