• 31
    sonucunda ne olacağını gerçekten merak ettiğim planlama. fatih terim’i savunan, onun bunu gerçekleştirebileceğini düşünen veya bu yapılanma fikrini değerli bulan arkadaşların beni bu konuda aydınlatmasını rica ediyorum.

    mesela bizim takımımızda atalanta’nın geçirdiği teknik direktör temelli oyun planının %10 kadarını görebilecek miyiz? hadi buna bahane hazır, atalanta zengin takım, peki ya da slavia prag’ın, ne bileyim dinamo zagreb’in düşük bütçeyle ama yüksek mücadele gücüyle dev takımlara kafa tutabildiği oyunun yarısı kadarını görebilecek miyiz?

    hadi avrupa’yı boşverin, o hedefler büyük, bizim ligimizde rakipleri boğan, baskılı oynayan bir takım olmayı da geçtim, attığı golden sonra acaba yer mi diye kriz geçirte geçirte maç sonunu anadolu takımı gibi geçirmeye çalışan bir takım olmayacak mıyız artık? ya da kapanan takımlara karşı hücum edebilecek miyiz?

    yoksa bu bahsedilen hede gençleşme operasyonu mu? maaş bütçesini düşürüp genç dinamik oyuncu grubuna sahip olmak mı? ee biz altyapıda yıllardır oyuncu çıkaramıyoruz, hazırlık kampına aldıklarımızın nasıl çelimsiz olduğunu görüyoruz. dışarıdan alınacak gençler de yüksek maliyetle geliyor, bu mudur yani?

    yukarıdakilerin hepsini geçtim ya bizim bir oyun sistemimiz olacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın