resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2273
    fatih terim'in son yıllarda adet ettiği üzere et mi balık mı karar verebilmek için yarım sezon harcadığı ve hakkında olumsuz kanaata vardığı bir başka futbolcu.

    hocam sen değil miydin basın toplantılarında bu arkadaşın ismini vererek isterim de isterim diye yönetime kazan kaldıran. sen bu adamları izlemeden mi transfer ediyorsun. yoksa o ne idüğü belirsiz scout tayfana çok güvendiğin için, siz izlediyseniz tamamdır diyerek işi onlara mı havale ediyorsun. bu kaçıncı hocam. deneme yanılma dışında bir yolun yordamın kalmadı mı senin. mustafa mohammed ilk geldiği gün ne oynuyorsa bugün de onu oynuyor. tıpkı diagne, onyekuru, luyindama, yedlin ve daha birçokları gibi. zaten mesele bu oyuncuların iyi ya da kötü oynamaları değil, iyi ya da kötü futbolcu olmaları. görüyoruz ki oyuncuları geliştirme, eksiklerini giderme konusunda da ortaya bir şey koyduğun yok. ve maalesef sen ve ekibin bu oyuncuların ne oynadıklarını, galatasaray'a ne verebileceklerini oyuncuları senin ifadenle "yıllarca" izlemenize rağmen göremiyorsunuz.

    yeter hocam yeter vazgeç artık şu deneme-yanılma sevdandan, çünkü son zamanlarda mütemadiyen yanılıyorsun. buna ne bu kulübün parası ne de sabrı yeter. kendini bitiriyorsun farkında değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın