resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2272
    bu adama formsuz dersin, konsantrasyonu eksik dersin de kötü futbolcu diyemezsin ya. hala şu berbat taktigimizi, göremeyenler var gerçekten yazık. maç sonu emre akbaba'dan imza alacak kalitedeki rakiplerle oynamamıza rağmen bir tane bak bir tane organize atağın var mi? güçlü rakipleri saymıyorum bile zira o maçlarda kaleye isabetsiz şutumuz bile yok. ee bu şartlarda forveti iyi kötü olarak nasıl değerlendirebiliyorsun? gol kaçırmış alti pastan! euro 2020 de dünyanın en formda forveti lewandowskinin kaçırdığı golü görmemişler galiba.

    bu adam yaklaşık 7 aydır bizde, bu adama adamakilli orta vs geldiğini hatırlıyor muyuz? maalesef yok. 4 ay sakat dedikleri maçtan 1 hafta sonra ikinci yarı girip 2 tane gol sallayan adam kötü futbolcu evet. formsuz diye bilirsin, kondisyon kötü diyebilirsin bunlara ben de katılıyorum ama daha senenin başı ve yine ağır bi sakatlıktan çıktı. hazırlık maçı sonrası adamin bir sakatlık raporu açıklandı maşallah zarar görmeyen yeri kalmamış, bağından tut kapsülüne kadar.

    sakatlıktan dolayi az süre ver ama gol kaçırdı diye de oyundan alma hoca! sürekli kendinle çelisiyosun hoca. yok euro 2020 maçlarını beraber izlemişmiş yok penalti kaçırmasına rağmen yine ona güvenmişmiş. ee hani nerde? tek bir gol kaçırdı diye adamı bizim malum medyanın önüne attın. ha bu saatten sonra, hocanin bu kararları, tepkilerinden sonra tepe-taklak aşağı gideceğini düşünüyorum ben. o gitsin emre akbaba'ya sabretsin ancak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın