• 27853
    geriye kalan tek duygumuz olan sinir olmayı da elimizden alan takım.

    eskiden üzülüyorduk maç kötü gidince felan ama artık ben alıştım ve üzülmüyorum. bir önceki psv maçlarında biraz olsun sinir olmuştum ancak az önce biten 5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçı'nda hazırlık maçı izler gibiydim, sinirlenmedim bile.

    bir takım hiç mi hücum yapamaz arkadaş? fatih terim idmanlarda bu ekibe ne çalıştıyor? bir tane ya bir tane anasını satayım sadece bir tane üstüste 4 5 pas yapılarak forvet ile top buluşturamaz mı bir takım!!! bu kadar acizlik olur mu? kaleci lyundama'ya, o marcao'ya o sol beke o da babel'e.. bu ne amk bu nedir ya.. ulan rakip 12 takımlı ve en iyi takımı senin bütçenin yarısına sahip rangers olan iskoç ligi'nin 4 veya 5. si be. tek bildikleri koşmak amk.

    aytaç kara, daha maç başlamadan ekstra kalmıştı, oynamasına gerek yoktu yani yanlış tercih olduğunun anlaşılması için. buna rağmen ikinci yarıya da yine onunla başlayıp sorunu forvette görerek mustafa yerine diagne'yi oyuna alıyorsan şayet fatih hocam, kusura bakma ama sen artık kafanı bu takıma vermiyorsun demektir. yapma etme lütfen böyle takım olmaz olsun valla billa bu nedir ya... en son 2010- 2011 sezonunda böyleydik.

    şimdi, takıma yeni katılan berkan ve boey'i iskoç maçında hepimiz beğendik... çok değil en fazla 1 aya kalmaz onlar da arkadaşlarına uyum sağlarlar. son 40 avrupa maçında 5 galibiyet alamıyorsun ya artık insan utanır be..

    st johnson nedir ulan hadi psv'yi anladık da st johnson nedir? muslera geri pası saçma bir şekilde ( o da başka bir kafada zaten her maç gol yedirmeye başladı) kontrol edince maç zora girdi demezsin inşallah fatih terim.. artık bunu demezsin umarım... olmadı, çalışmamışız de canımı ye ama muslera deme artık..

    2021- 2022 sezonu da çok büyük olasılıkla kabus gibi geçecek çok belli. bu takım çalışmıyor... bu takım bir plana sahip değil ve azıcık baskı yiyince çok ama çok kötü bir takıma dönüşüyor. hocası ayrı, kalecisi ayrı, orta sahası ayrı, yedek kalecisi ayrı bir sorun. bu kadar sorunlu bir takımın da başarılı olma şansı yoktur maalesef. yazık cidden yazık..
App Store'dan indirin Google Play'den alın