• 72
    yurtdışı bahis sitelerinde oranlar, başlarda galatasaray galibiyeti 1.30 civarlarındayken bu gün 1.55-60 civarlarına yükselmiş durumda. rakip takım burada herkesin de tahmin edeceği üzere kapanacak. gol yememeye çalışacak. duran toplar ve kontra ataklarla da 1 tane atarsam ne iyi diyecek. bu takım hakkında detaylı bilgimiz yok ancak demek ki iskoçya kupasını aldığına göre gücü nispetinde bi' oyun planı olan ve bunu da belirli düzeyde başarılı şekilde uygulayabilen bi' takım.

    taylan ve berkan'ın oynaması bizim açımızdan avantaj, orta saha yol geçen hanı olmaktan kurtulacaktır. ancak özellikle de böyle takımlarla oynanacak maçlarda belirli ve oturmuş hücum planlarınız-setleriniz yoksa-ki yok kilit açıcı özellikleri olan kimi oyunculara ihtiyaç duyuluyor sıklıkla. bizim takımın da bu yönde ciddi sıkıntıları var en azından şimdilik. ama futbolda birçok şeyi önceden hesap etmek zor. bi' bakarsınız maçın başlarında bulacağımız bi' golle ya da rakibin göreceği bi' kırmızı kartla maç umduğumdan çok daha rahat geçer.

    burada alınacak tek farklı bi' galibiyet bile iskoçya'da daha rahat olmamıza, rakibin gol bulabilmek için belki de alışkın olduğu oyun planının dışına çıkmasına neden olabileceği için deplasmanda daha fazla gol pozisyonularına girmemize sağlayacaktır burada alınacak bi' galibiyet.

    umduğumdan daha güzel bi' oyun ve skorla bitmesini temenni ediyorum maçın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın