resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 2913
    8m euro yatırım yaptığımız futbolcu bir kere. geldiği gibi de şampiyonlukta fark yaratmış adamdır ayrıca kendisi*. ben hiçbir zaman pas oyununda kendisini görmedim, luyindama her zaman iyi bir kesiciydi. sakatlık sonrası kendisini topladığı çok güzel maçları da oldu ancak istikrar sağlayamadı. koronavirüs falan derken toparlanma dönemini kaçırdı ve özgüveni de kaybetti. normal luyindama pas oyununda olmazdı ama çok güzel topla çıkış yapardı. o yapamaz hale geldi.

    fatih terim her zaman galatasaray forması giyen oyuncuya gösterilmesi gereken saygıdan bahseder, bende kendisine zor bir süreçten geçmiş adamı halen toparlanamamışken tek kötü ortasına dünyaları yıkmaması gerektiğini söylüyorum. sana baba diyen insanları toplumun ortasına atmaması gerekirdi.

    luyindama benim gibi sevinen, benim gibi üzülen bir adam. hata yapıyor, yapacaktır da kötü bir oyuncuya da dönüşebilir. hayat bu her zaman istediğiniz gibi gitmez ancak hocasıyla, taraftarı ile birlikte saygıyı eksik etmemek gerekir. umarım en kısa zamanda kendisini toparlar bizde o eski luyindama'yı izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın