resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 134
    iki adet en ofsayt entrim bu futbolcuya ait. dedim ki sorun bende mi, millet bu kadar ovdugune gore ve beni kotuledigine gore birseyler kaciriyor olmaliyim diye dusunup futbolcuyu tekrar tekrar izledim.

    ederi 3 milyondan fazla olmayan oyuncu. 3 milyona verseler dahi almamamiz gereken futbolcu. cunku temposuz ve kosu mesafesi dusuk. bizim ihtiyacimiz olan tipte bir futbolcu degil.

    gerekirse 10 tane en ofsayt entrim olsun ama yine yazacagim. cunku bu futbolcu bizim ihtiyacimiz olan futbolcu degil!

    fizik yonu cok dusuk. turkiye ligi fizikle oynanan bir lig. iki omuzda kendini yerde bulan futbolcu isterse calim uzmani olsun, isterse cambaz olsun artik is yapmaz. yapmiyor da!

    lutfen, yalvariyorum galatasaray’in gelecegini yok etmeyin. kadroda fizikli futbolcu yok. galatasaray takimini hali saha futbolculari ile doldurmayin. iki tane frikik, iki calim ile hypelanmayin. 8-10 milyon eurolar havalarda ucusuyor. 22 yasinda romanya ligi gibi siradan bir ligdeki futbolcudan bahsediyoruz.

    burada 2-3 tane populer yazar ovdu diye morutan diye cildiranlar gordukce, icim ciz ediyor.

    arkadaslar, morutan’in, cikildau’nun, kerem’in, emre akbaba’nin, emre kilinc’in, taylan’in, arda’nin fizigi yok! bu oyuncular ne tempo yapabilirler ne de orta saha’ya direnc koyabilirler. hadi berkan’i aldin biraz direnc koydun, tek basina berkan ne yapacak… kaldi ki o da yok ortada.

    yakin zamanda en ozlenen futbolculara bakin: melo, riera, elmander, biraz eskilerde keita, kewell. neden? hepsi fizikli ve tempolu. kimse lincoln’u ozlemiyor. neden? bir sorun kendinize neden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın