resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1477
    sivasspor'da mert hakan, hakan arslan ve kendisi parladı. mert hakan en çok bize yakındı. hakan arslan yaş dolayısıyla son baharındaydı, emre kılınç ise söz verdiği yolu tuttu. peki kendisini özellikli kılan özellikler nelerdi? neden sivasta kraldı? neden sağ açıkken bizde sol içte denendi? tipine göre neden ses tonu bu kadar tok? gelin aşağıya değerlendirelim.

    emre kılınç, buralara oturduğu yerden veya piyangodan gelmedi tabi ki.
    futbolcunun kalitesine bakarken şunu sorarım. kendisini öne çıkaran ozellikler neler?

    emre için şunları sayabiliriz. üstün bir şut yeteneği var. biz bunu galatasarayda çok fazla göremedik. cunku kendisine yeterince guvenmedi, sakin yapısıyla sönük kaldi. sağdan içeri katedebilen bir oyuncu, bunu da göremedik pek çünkü ya alan bulamadı ya da sol içte oynadı. diğer bir özelliği ise çalışkan ve efendi bir oyuncu olması. bunu da fazlasıyla gördük. gerçekten parçalıya yakışan bir karakter yapısı mevcut.

    yerli oyuncu kuralı denilen zırvalik yüzünden bu sene daha da kıymetli. elbette bir ismail köybaşı değil ancak bu sene daha çok sans bulabilmesi mümkün. ancak bu sene daha derin bir kadro kurulacak gibi. bu nedenle kendisini bir kimliğe oturtmalı mi, yani ben sol iç oynuyorum veya kanat oynuyorum demeli mi? onu zamanla göreceğiz. ben kendisinin ikisini de ortalama oynadığını düşünüyorum. çünkü galatasarayda sivastaki kadar boş alan bulamayacağı için kanatta verimsiz olmaya başladı. çalım özelliği yüksek olmadığı için, bizde içe katedemedi. sol iç oynarken ise ceza sahasına dikine çok iyi girebildi ki mohammede, falcao ya servisler yaptığına çok şahit olduk.

    ben kendisinden bu sene ne bekliyorum? daha fazla özgüvenli olmasını, daha çok serbest oynamasını, daha fazla liderlik göstermesini, kaleyi daha çok düşünmesini ki takımda en iyi şut çeken 2 futbolcudan biri (babel).

    umarım bu sene daha fazla 8 9 lük maçlarını görürüz. cunku 6 7 oynadıkça takımda parlamayacak.

    kendisini çok seviyor ve çok güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın