• 27767
    mevcut yabancilarimiz:
    muslera, yedlin, omar, boey(yeni transfer), luyindama, marcao, ozornwafor, aanholt(yeni transfer), cicaldau, babel, feghouli, falcao, diagne, sekidika, mostafa
    ile birlikte 15 kişi yapıyor. amacımız sayıyı 12 ye düşürmek.

    bu isimlerden ozornwafor' un kiralanacagi veya gönderileceği kesin gibi. yine bu isimlerden falcao, babael, feghouli ve diagne'den çıkılmak isteniyor. tahminim sekidika, yedlin ve luyindama'ya teklif gelmesi halinde olur verecektir hoca. gerçi benim gönlüm luyindama' nin kalması ve sağlam bir antrenman yemesinden yana ama beni kim takar! omar ile ise yollar ayrılmalı. saydığım senaryoya göre takımda kalır diyebileceğimiz 6 kisi kaldı. luyindama kaldı diyelim (ben öyle istiyorum desek daha doğru olur.). hoca babel' den de vazgeçmem dedi. hadi feghouli' de parayı bırakmak istemedi. olur 9 yabancımiz. geriye 3 kontenjanımız kaldı. düşünülen isimler gedson ve morutan olsun. etti 11. hala 1 kişilik yerimiz kaldı. bu kontenjan ister onyekuru için, ister yabancı stoper için kullanılabilir.

    oyuncu almak kadar satmak da elzem görüldüğü üzere. umarım benim ütopik senaryom gerçekleşir ve feghouli, babel, falcao, diagne, ozornwafor, omar, yedlin, sekidika ile para kazanarak yolları ayiririz.luyindama' ya hala kıyamıyorum ama 10 milyon euro civarında teklif gelirse satılması taraftarı olurum. kendisi ile ilgili 15-20 civarı hayallerim vardı ama gerçekleşmeyecek gibi ne yazık ki. sekidika kamp ve oynayacağı oyuna göre takımda kalabilir. ama ben sekidika' da gitti diye hesapalarsam:

    falcao 5 milyon euro net maaş
    babel 2,5 milyon euro net maaş
    diagne 2,4 milyon euro net maaş
    feghouli 3,850 milyon euro net maaş
    ozornwafor 150 bin euro net maaş
    omar 1,350 milyon euro net maaş
    yedlin 1,150 milyon euro net maaş
    sekidika 250 bin euro net maaş

    görüleceği üzere bu 8 yabancımiz 16,650 bin euro net maaş alıyor. bunun içerisine bonuslar dahil değil. birde luyindama' da satıldı kabul edersek 1,050 milyon euro net maaş alacak. toplamda ise 17,700 bin euro maaş yükünden kurtulmak demek bu işlem.

    omar, falcao, feghouli fesih, diagne 6 milyon euro, luyindama 10 milyon euro, yedlin 3 milyon euro, sekidika+ozornwafor 500 bin euro bonservis getirisin dersek, toplam 19,500 bin euro bonservis girdisi olacak. mevcut paralar cicaldau' nun bonservisini 3 yil içinde ödeyeceğimizi düşünürsek morutan+gedson transferlerini kafa kafaya karşılayacak. berkan ve mohammed için kasaya girmekten zarar gelmez.

    üstelik
    muslera, okan(kiralık dönüşü) , berk
    boey, marcao, isik kaan, aanholt, emin bayram(kiralık dönüşü)
    ömer bayram, kerem, barış alper, emre k.,cicaldau, morutan, gedson, oğulcan, aytaç, yunus, mohammed, alpaslan, taylan ile çoğu oyuncu bonservisi oyuncumuz olmuş olacak.

    keşke arda, e. akbab, e. taşdemir ile sozlesme yenilemeseydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın