• 311
    genel tabloya bakınca, fena gitmediğimiz dönem. muhtemel hamlelerle çok iyi bile diyebiliriz.

    gelen isimlerin belli bir plan dahilinde kadroya katıldığı aşikar. yani genç ağırlıklı kadroya tecrübeli isim serpiştirmesi mantıklı duruyor. aanholt harici 30 yaş civarı başka bir isim daha katılmayacağı kanaatindeyim.

    ayrıca mevcut tabloda berkan kutlu, halil dervişoğlu ve kaan ayhan isimlerinin de kadroya katılması elzem görünüyor. zira kaan ile üçlü savunmaya dönüş kolaylaşabilir, birbirinden yerli üç isimle de kadroda rahatlıkla rotasyona gidilebilir. tabi gedson-morutan ikilisi de gelirse tadından yenmez olur, o ayrı. ha bir de bursaspor'da daha önce söylendiği gibi batuhan kör, ismail çokçalış, hasan basri ünal, tuğbey akgün gibi gelecekte sıkça konuşacağımız isimler var. fırsat varsa keşke onlar da bi yoklansa... takas makas hepsi olur bence. hatta alınıp, orada bir sene kiralık da oynatılabilir.

    ancaaakk kadrodan bazı isimlerle de vedalaşmak gerek. herkesin ismini zikrettiği feghouli, diagne, falcao, babel dörtlüsünden ziyade genç isimlerin de fazla geciktirilmeden kiralanması taraftarıyım. örneğin gençlerimize ışıtan gün abileri bir kıyak yapsa da belçika-hollanda semalarında bir sene pişip gelseler ne güzel olur. ayrıca ozornwafor biraderimi de oynama garantisi ile bir tff 1.lig takımında değerlendirsek harika olur. neticede bu adamların oynaması lazım. o yüzden fırsat varsa değerlendirilmeli...
App Store'dan indirin Google Play'den alın