resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1298
    bir kaç senedir transfer dönemlerinin vazgeçilmezi olan "bir futbolcunun her gün transfer edilmesi" hadisesinin yeni öznesi. 2021-2022 yaz transfer sezonu varyantı.

    eğer kendisinin transferi olmuyorsa veya şartlar zorlanıyor gibi bir durum söz konusuysa vakit kaybetmeden yeni hedeflere yönelip, ortasaha bölgemize gereken takviyeyi yapmalıyız. daha önce bu tarz durumları çok yaşadık. her seferinde daldakine giderken elin avucun boş olduğunu unuttuk. galatasaray ortasahası taylan, aytaç ve cicaldau'dan oluşmakta. hem nitelik hem nicelik olarak yetersiz durumdayız. ömer, feghouli, kılınç, akbaba ve arda dediğinizi duyar gibiyim. aman haa !!! şu isimlerden bir tek feghouli oynarsa sağ iç oynar onun dışında bu isimlerin ortasaha rotasyonunda herhangi bir yere yazılmaması gerekir. bu yüzden bir an önce alternatiflere yoğunlaşıp kadroya katmamız gerek.

    ayrıca gedson fernandesi çok sevip istememe rağmen kendisi en ofsayt entryler sıralamamda bulunmakta. transfer edildiği gün kendisinin değil irfan can kahveciyi kadromuza katmamız gerektiğini düşünüyordum. nedense hala fikrim değişmedi. keşke sağ gösterip sağ vursaydık. ah irfanım kahveli kekim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın