• 10
    artık galatasaray'da yer almayan üçlü. kim ne derse desin en iyi bek rotasyonumuzdu. mis gibilerdi. özellikle 2019-20 sezonunda kağnı diye cahilce çok eleştirildiler. ama sorun onlarda değil önlerinde oynayan pardon oynuyormuş gibi yapan babel ve feghouli'nin kağnı gibi olmasıydı. nagatomo ve mariano gidince luyindama ve marcao'nun performansları da düştü, defoları daha belirgin hale geldi. çıtkırıldım sarrachi kim ki naga gibi marcao'nun arkasını samuray gibi toplayacaktı zaten. yedlin desen bir karış aklı havada, ciddiyetsiz. mariano gibi nerede zekice hücum edecekti.

    ee linnes'e bakıyorsunuz. kendi ayağına sıkan ve futbol hayatı bitti mi belli olmayan omar kalıyor, sağ beki de sol beki de aslanlar gibi yedekleyen linnes gidiyor. yani her zaman ki gibi galatasaray'da hiçbir başarı cezasız, hiçbir başarısızlık da ödülsüz kalmıyor işte. başakşehir'de bize karşı şampiyonluk sabahına uyandığını iddia eden arda turan'ın zammı kapması da bununla örtüşüyor tabi.

    en büyük kayıplarımız aslında fernando, mariano, nagatomo ve gomis'tir sanırım. kayıptan kastım yerlerini dolduramamak tabi. o kadarcık bile futbol aklı yok demek ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın