• 27748
    sabah 2021-2022 sezonu kadrosunun nasıl olmasını istediğimle alakalı entry girip silmiştim, transferler olmaz muhtemelen diye ama birkaç saat sonra cicaldau haberi geldi. biraz soru işaretlerim olsa da bonservisle alakalı istediğim bir oyuncuydu.

    kadro nasıl olmalı bana göre biraz ondan bahsedeyim. kaleci belli. stoperde marcao kesin luyindama için teklif beklendiği yazılıyordu ama bence istenilen teklif gelmez ve kalır. ligde gayet yeterli bir oyuncu luyindama bence onun defolarına uygun bir oyun kurgulanabilir. beklere transfer gelecektir. savunma ve hücum olarak birbirlerini dengeleyecek oyuncular olur diye temenni ediyorum. bekler aslında rahatlıkla gençlere şans verilecek bölgeler. avrupada ilk sırada bek pozisyonu oluyor gençlere şans verme sırasında. orta sahada gönül ister ki bartuğ olsun 6 numara pozisyonunda ama sanmıyorum olacağını. berkan transferi konuşuluyor 6 no berkan olur, önüne gedson ve cicaldau. tabii bu da hayal. gedson, stanciu, cicaldau birbirlerinin transfer alternatifi diye düşünülüyor olabilir. stanciu transferi olmamıştı. cicaldau bitti deniyor. gedson'ın bize geleceğini sanmıyorum açıkçası, herhangi bir mantıklı açıklaması yok. kanatlar için asıl pozisyonu sol kanat olsa da sağa kerem sola barış alper olabilir. geçen sene sağ kanat oynayıp fena iş çıkarmadı kerem. barış alper'de sağ kanat oynadı zaman zaman ama barış için daha uygun geliyor sol kanat. genellikle içeri girip oynayan bir oyuncu. kerem'in repertuarı daha geniş hücum yönünde o yüzden sağ kanata onu yazdım. forvet belli mostafa mohamed.

    muslera
    transfer-luyi-marcao-transfer
    berkan
    kerem-gedson-cicaldau-barış
    momo

    tabi bu kadronun belirli problemleri olacak. gedson, cicaldau ve berkan'ın bonservisle alındığını düşünerek bir de kanata oyuncu transferi yazmadım ben. orta saha 4lüsüne bakınca yaş ortalaması 22 civarı oluyor. kerem ve barış kanatları mohamed'i ne kadar besleyebilir bilmiyorum. ikisi de gole yönelik oyuncular asist özellikleri daha zayıf. gedson skor yapan bir oyuncu değil burada yük cicaldau'ya kalabilir. ghezzal transferini yaşı ve maliyetinden dolayı istemiyorum ama mohamed'e muhtemel katkısı çok büyük olabilir. bize geldiğinden beri henüz kafa golü yok mohamed'in, en güçlü yanlarından biri olmasına rağmen.

    sonuç olarak 3 yıllık bir planlama düşünülüyorsa bu kadronun bir sezonda maksimuma ulaşamayabileceğini bilmek gerekiyor. sosyal medya taraftarının buna bugün tamam deyip 5 hafta takım kötü gitse fatih hocanın istediği transferler yapıldı ama oynatamadı, yönetim istifa diyeceğine eminim. burası türkiye o yüzden planlama falan ne kadar gerçekçi bilemiyorum ama gerçekten yapılacaksa bu planlama ben destekliyorum. genç, dinamik sahada basmadık yer bırakmayan bir takım yıllardır hayalim. umarım olur ve galatasaray başarılı olur.

    süper lig 2021-2022 sezonu
App Store'dan indirin Google Play'den alın