• 14636
    yazmayı inanılmaz azalttığım yer.

    yıllardır okuruyum, 3 yıldır yazarım. pandemi döneminde ise çok sık yazdım. ama son zamanlarda yazma isteği içimden hiç gelmiyor. tamamen soğudum.

    kendine ait fikri olan insan sayısı inanılmaz az burada . 3 5 sosyal medya önderi ne derse onun arkasından gidiliyor. herkes reaksiyoner, küçük türkiye. herkes karşı tarafın hatasını bekliyor. maç 0-0ken kazanmak istiyor ama eğer yeniksek ve umut yoksa çevirmek için iyice rezil olalım da yapacağı yangın harlansın, sözler sivrileşsin istiyor.

    burada ilk günden beri istikrarla yazdığım tek şey taraftarlığın çok bozulduğuydu. bunda da sosyal medyanın etkisini aşırı büyük görüyorum. en radikal şeyi yazmasa ölecek hastalığı var millette. her şeyi siyah ve beyaz görüyor, iftira atarken milim imtina etmiyor.

    burada inanılmaz güzel yazarlar var. ama harbiden çok yorucu oldu. eskiden bu entryi bile 10 sayfa sosyolojik analizle süslerdim şimdi içimden gelmiyor. nasıl olsa prim yapan iki cümlelik lanet okuma entryleri.

    galatasarayı yenmeden yenilmeden bağımsız seven abi/kardeşlerime selam olsun.

    edit: yine terim'e, terimciliğe bağlanmış olay. iç dökmek bile yasak mesela terim'e sövmeden. 1 mayısta hocaya saydırıyoruz, 11 mayısta sampiyonluk ihtimali olusuyor winner karakterini konusuyoruz. ozur dileriz böyle olmadıgımız icin napalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın