• 278
    insanlar transferlerin geciktiğini öne sürerek teknik heyete ve yönetime bilip bilmeden sektiriyor. işin gerçeğini ve arkasındaki dehayı size biraz açıklayım. yönetim bilmiyor mu transferin açıldığı gün ghezzal, gedson, alioski, stanciu'yu gelişine yapıştırmayı. iş mi bu şimdi? size arkada dönen asıl beyin fırtınasını anlatayım ki büyük resmi görün.

    şimdi gitsek temmuzun başında mbappe'yi alsak siz de, ben de, yönetim de, hoca da biliyor ki bu adam 3 aya sadece ayak tenisi oynayarak, düz koşu yaparak kondisyon, fizik ve hız olarak arda turan'ın gerisine düşer. bu yüzden bekliyoruz ki ilgilendiğimiz oyuncular kendi takımlarında kamp yesin, antrenmana çıksın, hazırlık maçı oynasın, 1 eylül'de biz aldığımızda mermi gibi gelsin ki biz aralık ayına kadar adamdan fayda alalım. çünkü burada yastık savaşı yaparak, tavla oynayarak yaptıkları antrenmanın oyuncunun tüm yaz yüklenip geldiği kondisyonu tüketmesi yaklaşık 3 ay sürüyor. hepinizin gözünün önüne onyekuru gelmiştir. adam 6 ay monaco'da antrenman yiyor gelip burada 2 ay ligin içinden geçiyor ondan sonra antremansızlığın etkisi vurdukça sosyal medyaya falan sarıyor, başlıyor sürünmeye. iç savaşın, darbe rejiminin ortasından mohammed'i getirdik o adam bile sağı solunu unuttu. diyelim ki gedson'u hemen aldık; biz alsaydık belki sadece kasımpaşa ile oynanan maçta süre alacaktı. ama şimdi her gün benfica ile hazırlık maçına çıkıyor, 40 çeşit antrenörün gözü önünde fizik, kondisyon ve pozisyon çalışıyor, tek tek kendisi analiz ediliyor. bize gelse maksimum 5e 2 çalışır, 9 aylık, eşli batak falan oynar. var mı şimdi adamı erkenden getirmenin mantığı siz söyleyin. diğer isimler için de buna benzer şeyler yazabilirim.

    velhasıl dostlar hiç meraklanmayın. her şey hazır, plan nakış gibi işliyor. oyuncuyu şimdi alıp, sezon başlayana kadar çürütecek kadar keriz miyiz biz? zekaya saygı göstermeyi öğreneceksiniz*. işte buna kafa derler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın