resim
Aytaç Kara
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 412
    psv maçı özelinde eleştirilmesi haksızlık olan 2-3 oyuncudan biridir. 2020-2021 sezonu devre arasında anlaştık aytaç kara ile. ligin son bölümünde ise kadro dışı bırakıldı oynamadı.

    aytaç yazın daha bizimle resmi sözleşme imzalamadan tatile çıkmayıp çalışmaya başlıyor bireysel olarak. aşağıdaki videonun 8. dakika civarlarında sinan yılmaz (@extensor) abimiz anlatmış.

    aytaç bireysel antrenman için arda turan'ı arıyor ve galatasaray'a hazır gelmek istediğini söylüyor, önerebileceği antrenör var mı diye soruyor. arda birini öneriyor ve onunla birlikte çalışıyor. yani sen 6 ay önce anlaştığın oyuncuya antrenman programı yazmayacak bir antrenörle çalıştırmayacak kadar plansız bir takımsın. burası türkiye işte. performans özelinde eleştirebilirsin aytaç'ı ama yanında emre kılınç ve arda turan oynadı. 6 numarada oynadı dün* aytaç ve bu oyuncu 8 numara.

    aytaç rotasyon için transfer edilen bir oyuncuydu. kötü oynadı diye eleştirilebilir elbette ama her oyuncuya tek tek ihaleyi bırakmak bence hepsine haksızlık. sahada ne bir takım ne bir oyun göremedim ben. kadronun hem kalite hem fiziksel olarak çok büyük eksiği vardı.

    https://www.youtube.com/watch?v=FABFlxIIsgU

    21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maç

    edit:ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın