• 233
    fatih terim tarafından 4 yıldır sürdüğü halde yeniden yapılanma için 3 yıl daha lazım olduğundan bahsedilen dönem.

    dördüncü fatih terim döneminde yeniden yapılanma olduğunu düşünmüyorum.

    gelinen noktada fatih terim çok güzel bir şekilde ikinci dönemindeki hatalarını tekrarlamaya başlamıştır.

    sürekli alınıp gönderilen futbolcular. başarısız oldukça gereksiz riskler alıp daha fazla hata yapmak. yapboza dönen ve sürekli yeniden kurulmak zorunda kalınan kadrolar.

    zamanında özellikle felipe'ye yaptığı gibi nzonzi'yi ve yedlin'i hiç izlememiş gibi alıp beğenmeyip göndermek.

    üstü kapalı ben sorgulanamaz, eleştirilemez biriyim. ben her şeyin en doğrusunu bilirim, ben ne yaparsam yapayım bana sesinizi çıkaramazsınız anlamına gelen tavırlar.

    başarısız oldukça medyayla kavga etme, medyaya çatma, faturayı medyaya kesme hal ve hareketleri. özellikle ikinci galatasaray ve ikinci milli takım maceralarında en çok yaptığı şeylerdi.

    ve bunları kamufle etmek için yeniden yapılanıyoruz diyerek taraftarı sükunete davet etme girişimleri.

    he bir de gerçekten berbat bir performans gösteren tamas için bir gazeteciye "beni sinirlendirmeyin size inat her maç tamas'ı oynatırım" demişti. galatasaray'a artık bir şey katamayacak kadar psikolojisinin yıprandığı orada anlaşılmıştı. dördüncü döneminde de aynı tonda "babel'i oynattığımı kim merak ediyormuş?" diye çıkıştı.

    ikinci fatih terim döneminde 5 yıllık imza atmış, 5 yılın takımı kuracağım, kulübü şampiyonlar ligi şampiyonu yapacağım, lig şampiyonluğu artık eşantiyon olacak diye böbürlenirken sonu rize'den kupada 5 yiyince biten bir macera oldu tabi.

    ikinci döneminde yaptırdığı transferler hagi'nin gerets'in transfersiz takım yönetmesine yol açtı. terim milli takımdayken arkasında bıraktığı biz, carrusca'dan inamoto'dan başka futbolcu alamayacak durumlara düştük.

    şimdi de 4 yıldır takımın başında değilmiş gibi 3 yıl sabredin diyor. yeniden yapılanma aytaç'larla, alpaslan'larla arda'larla mı olacak? yoksa küme düşmeye oynayacak bir yeniden yapılanmaya gidiyoruz da bizim mi haberimiz yok?
App Store'dan indirin Google Play'den alın