• 544
    cok kotu bir gun gecirdik hep beraber, skor futbolda insanin istemeyecegi bir skor oldu maalesef.

    mactan once cogu kisinin de kabul ettigi uzere olabilecek gayet makul bir kadro ile ciktik. bu sartlar altinda baska nasil bir sey bekleniyordu hic anlamiyorum. mostafa-babel disinda soru isareti yok bende, ki o da sakatlik gecirip, hic maca cikmadi. bu kadar eksik kadro ile baslanilan macin 1. dakikasinda cok anlamsiz bir gol yenildiginde sistem uzerine, hoca uzerine konusmak anlamsiz geliyor bana.

    kadrodaki asil problem ise, sozlukte de ovulen ve ilk 11 cikmasi beklenen sekidika tarafinda idi. tum defans kurgusunu dagitti ve takimi acayip baltaladi. ılk dakikada yenen anlamsiz gol zaten ilk defa bir arada oynayacak bu ekibe zaman da tanimadi. (bu arada demirkoldu galiba ilk defa mi beraber oynuyor bu takim demis(ne dediler basligi), yani ne denir bilmiyorum). sekidika dun uclu iken de, dortlu iken de acayip karistirdi defans hattini. bilen bilir bu sekilde nerede duracagini bilemeyen insanla oynamak cok zordur. domino gibi etkiledi bence defans hattini. cunku teker teker baktigimizda fena degil bir defans hatti vardi.

    skor 5-1 cok kotu gorunuyor, ancak bence fark bireysel hatalardan dolayi bu kadar acildi. yani ben cok daha rezil oynanilan maclar hatirliyorum, ki takim oynamaya firsat bulamadi. ınsaf yani. cok mu zor insafli olmak kendi takimina karsi. takim oyununu oynamaya firsat bulamadi.

    olur boyle kotu gunler. onumuze bakalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın