resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12127
    yazmayacağım yazmayacağım diyorum da ulan adama 1 maçta yapılan eleştiriyi, anatomik ve fizyolojik olarak hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen maça çıkmayıp kemiksiz 5 m € alan aynı takım oyuncusuna yapmayanlar gelip burada kin kusuyor. sonra da takımın g.tünü kurtardığı iki maçta haksız rekabet yeağğğğ deyip hihuahuaha diye kahkaha atmasını biliyor. adam o kadar nefret duyuyor ki kendi oyuncusuna resmen 00:00'ı bekliyor ve aynı şeyleri yazıyor. sırf aynı gün 2 defa başlığına yazmamak için. ayıptır ya hu!

    ya 2013 senesinde avrupa'da takımın g.tünü kurtardığını, 2020'de şampiyonlar liginde real'den psg'den yenilen gollerin daha fazla olmamasını sağlayıp beşiktaş'ın rekorunun kırılmamasında bu adamın başrol oynadığını, kazanılan en az 2 şampiyonlukta aslan payı olduğunu bilmiyorsunuz ya da aklıma başka şeyler geliyor. z kuşağı ğ kuşağı alfa betaya girmiyorum ancak sırf kankişkolarınız zaaaa xd diye size gülüp eğlendiği için gitsin istemezük, yeter artık moduna giriyorsanız bu sözlük gözümde eski konumunu yitiriyor. hagi de uefa finalinde kırmızı kartla atılmıştı, bülent kaptan da rakip takımın teknik kadrosundayken atılan gol sonrası taraftara kol çekmişti, fatih hoca bir daha galatasaray'da çalışmam demişti, arda komik teklif demiş, hakan balta uefa'dan elenmemize sebep olmuştu yaptığı saçma hatayla. daha sayayım mı, nasıl olsa örnek çok. volkan naaaptın naptın volkan'ı iyi bilirsiniz.

    sanki muslera yemese golleri rövanşta mükemmel bir oyunla 2-3 tane atıp turu geçeceğiz. resmen ülkenin tezahürü oldu şurası. hep bir kişiye suçu yükleyip o suçu atanların sevdiği kişilerin masum zaten rolünden bıktım artık. muslera 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçında sıçmıştır hem de çok ağır sıçmıştır ama gelip de bu maçtan dolayı yok altay isterük yok uğurcan isterük dersen onların da sıçıp batırdığı maçları ufak bir araştırmayla görebilirsin. dünyanın en iyi kalecilerinden sayılan de gea euro 2020 yarı finali penaltılarında patates çuvalı gibi her penaltıda atlamak yerine bir yer seçip sürekli oraya zıplasa belki de kupayı almıştı ülkesi. eee ne oldu şimdi de gea çöp mü oldu?

    geçmişe yatırım yapmayın geleceğe yapın evet doğru ancak bu adam hala türkiye'de oynayan faal en iyi kalecisidir. size kalsa oynadığı ilk lig maçında (ibb) yine maçı kaybetmemize sebep olduğunda çok para alıyor hüüüü kötü kaleci hüüüü deyip gönderilmeli ve yine size göre g.tüne o an tekmeyi vursak şu an şampiyonlar ligi en çok gol yeme rekoruna sahip ve ligimizde en az 2-3 daha az şampiyonluğa sahip bir kulüp olurduk.

    adamın yediği saçma sapan gollerden sonra ne kadar üzüldüğünü ve sırf bunun için bir daha yapmamak için aklını başına alacak ayrıca ekstra çalışacak karakterde biri olmadığını düşünüyorsanız zaten daha fazla konuşmaya gerek yok. bu da instagram'dan yaptığı açıklama;

    https://www.instagram.com/...88-919b-4d60d00b57f7

    (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın