• 43185
    “bildiğiniz üzere yarın çok önemli bir maça çıkacağız. iyi hazırlandık. sezonu erken açtık; ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. galatasaray adının olduğu her kulvarda her zaman başarı ve galibiye için oynar. biz de önemli bir maça çıkacağımızın farkındayız ve onun için oynayacağız. umarım bizim için yarın güzel bir sonuçla evimize döneriz.”

    “sezonu erken açtık ve güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. sezona psv eindhoven gibi güçlü bir rakip ile başlamış olmak bizim için gerçekten güzel olacak. lig için ayrı bir test olacak bizim için. zorlu bir çalışma döneminden güzel bir şekilde çıktık. hazırlık maçlarımızı da güzel geçtik. son hazırlık maçlarını oynayamadık. bizim için güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. umarım yarınki maç da sezon içerisindeki galibiyetlerin bir habercisi olur diye düşünüyorum.”

    “psv eindhoven zor bir rakip bizim için. yarın da zor bir maç olacağını biliyoruz. hocamız bize gösterdiği taktiklerle rakibe çok iyi çalıştırdı. güzel bir çalışma gerçekleştirdik. yarın da bunu sahaya yansıtacağımız düşünüyorum. ben ya da diğer arkadaşlarım 23 kişiden hangimiz forma şansı bulursak galatasaray armasını en iyi şekilde sahada temsil etmek için sahada oynayacağız. inşallah yarın evimize güzel bir sonuçla döneriz.”

    kerem aktürkoğlu

    (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın