• 25
    verimli bir toplantı olmuştur. ama transfer ile ilgili aklımda hala soru işaretleri var. geçen yıllarda hep genç oyuncu isimleri çıkarken ( moder, jozwiak, coulibaly, kamaldeen, hauge, berg, lindström.vb ), şimdi transfer edilen barış ve isimleri geçen gedson ile berkan kutlu dışında genç bir isim geçmedi. ki ikiside göz önünde olan oyuncular zaten. stryger, moreno, ghezzal, stanciu, van anholt, alioski, kurzawa gibi isimler kaliteli isimler ama başkan’ın söylediği gibi geri dönüşü olmayan isimlere adaylar. elimizde patlama riskleri yüksek. başkan’nın değindiği sosyal medya duyumcuları doğru söylüyorsa transfer politikamız yapılan söylemlerle çok uyuşmuyor. çünkü gelecek vaat eden hiçbir futbolcunun ismi geçmiyor.

    toplantının can alıcı noktası benim için dört futbolcumuzun harcamamız gereken bütçenin yüzde 48’ini kapattığı açıklamasıydı. bu inanılmaz bir fark. falcao, feghouli ve babel ile yolları ayırdığımız an maaş bütçesi olarak 7-8 transfere yer açılıyor. hatta belki daha fazlasıda mümkün. bunun düzeltilmeye çalışması en az transfer kadar önemli.

    gelecek adına konuşulması hoşuma gitti. düşünülen sistem hayata geçerse bu sene uefa’dan devam edersek benim için sorun olmaz. ama kesin karar vermek için transfer sezonunun bitmesini beklemek daha doğru olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın