• 22
    öncelikle, sayın başkanın biz sürekli ekran başında olmak istemiyoruz ancak bu basın toplantısı zaruri hale geldi minvalimde bir açıklaması oldu, bundan dolayı kendisini tebrik ve takdir etmek isterim.

    her zaman galatasaray yönetiminin ve seçilmiş başkanının arkasında durulması gerektiğini düşünen biri olarak özellikle bu sene işinin çok zor olduğunu görüyorum, çünkü beklentiyi çok kısa zamanlar vererek kendisi yükseltti.

    öte yandan acele edip zarar etmeyeveğiz, elimizde kalacak adamlar almayacağız ve geleceğin galatasarayını kuracağız cümleleri hepimizin içimi rahatlattı sanırım.

    ben şahsım adına ve bütün pozitif enerjim ile 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçında ekran başında olacağım ancak anladığım kararıyla yönetim ve teknik heyet, gerekirse avrupa kupaları adına bir sene kaybedelim ancak acele etmeyip transfer sezonu bitene kadar geleceğin takımını kurma adına emin adımlarla ilerleyelim konusunda hemfikir.

    eğer sonuç olarak koşan, mücadele eden, enerjik, gelecek vaadeden ve en önemlisi oturmuş bir sistemi olan bir takım kırulacaksa ben sabretmeye razıyım.

    başkanı açık sözlüğü için tebrik ederim, umarım içerideki köstebeği bir an önce bulup gereğini yaparlar.

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın