• 219
    aynı oyuncuların etrafında 1 aydır dönüyoruz. sanki başka oyuncu kalmadı hep aynı isimler. oyuncu yaşlarına bakınca da akıllanmadığımız görülüyor. şimdi denilecek oyuncu beğenmiyorsunuz vesaire ama bu takımı genç oyuncular kurtaracak.

    ghezzal paulinho gibi oyuncularla şampiyon olsan da bir şey değişmeyecek. mesela stanciu ismine karşı değilim takımın öyle bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum keza ghezzal'a da var ama ne olacak o sözleşmeyi versek? ghezzal 29 yaşında 4 sene sözleşme versen 3 milyon eurodan bize maliyeti en iyi ihtimalle 14-15 milyon euro. elimizde babel, feg, falcao gibi oyuncular varken bence gerek yok. 15 milyon yatırım yapabiliyorsan 10 milyona oyuncu al 1 milyon maaş ver, takımın omurgasını oluştur devamlılık olsun.

    bu oyuncuları direkt fatih hocanın istediğini düşünüyorum. 2-3 sene daha takım yönetip bırakacak fatih hoca. son son şampiyon olup bırakmak isteyecektir çünkü 2 senedir kaybediyor.

    bu dönem galatasaray için çok kritik. belirli bir maaş politikası oluşturup, düzen içerisinde devam etmemiz gerekiyor. her alınan oyuncu genç olsun elbette demiyorum ama bu harmanı iyi yapmamızl lazım. seneye feg, babel, falcao sözleşmesi bitince yine böyle devam edebiliriz hatta daha rahat düşünebiliriz.

    hem yangıncı hem genç fetişi olan taraftar olarak benim pek umudum yok bunların olacağından. yine yanılan ben olayım varsın galatasaray kazansın, tek dileğim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın