• 45
    yeni yöntemler keşfetme konusunda ülkede istisnai şekilde en başarılı teknik heyet elimizdeyken umutsuzluğa gerek olmayan maç.
    kadrosunu iyi tanıyan bir uzman onun en iyi yönlerini ortaya koyacak şartların oluşmasını sağlar.
    haddime olmayarak demeliyim ki düşük tempoda topun bizde kalması için çaba gösterirsek savunma defolarımızı gizleriz ve ince işçilik yapabilen bir kaç oyuncumuzla skor elde etme ihtimalimiz oluşur. gönül ister ki duran toplarda da geliştirdiğimiz yöntemler olsa ve bunu da silah olarak kullansak. elbette gizli forvet koşuları (onyekuru) yapan oyuncularla rakibi tehdit ederek ön alan preslerine karşı kozumuz olsa.
    kadronun uyumu ve oyuncuların üstün yanları doğru birleştirilirse mevcut form durumunu doğru analiz eden bir oyunla en zor rakipleri dahi eleyebilirsiniz. milli takımın oyununu bir adım öteye taşıyamayışı ve sonrasında geri kalışı bu noktada karşımıza çıkıyor. çok iyi durumda 4-5 stoperiniz varken kanat bekli oyunları değerlendirerek alternatif oyun formatları kurmalısın, kendi kurgum diye ezberinde ısrar etmek daha iyi bir oyun ihtimalini ortadan kaldırır. takım duran toplarda skor alıyorsa oyunu kanatlarda tutmaya çalışırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın