• 176
    benim için 2 dönem hakkı olan yönetimdir. burada fatih terim ile yola çıkmaları önemli olup, bu yolda devam edip etmeyecekleri de önemli. borçların yavaş yavaş azalması, sportif başarı ve başta basketbol ve voleybol olmak üzere tüm amatör branş olarak görülen sporlarda kurumsallığın ve devamlılığın sağlanması.
    taraftar olarak her dalda başarıyı isteyen bir camia olarak bu konuda maddi manevi desteğimizi vermemiz lazım. futbol için fazla konuşmaya gerek yok. o kadar engellemelere rağmen sadece averajla kaybedilen bir şampiyonluk var. durum o kadar kötü değil. kadroda yapılacak her olumlu transfer yarışta bizi öne taşıyacaktır. yönetim ve teknik kadro sorunları üstüne yönetimin oyuncuları hedef aldığı bir dönem yaşadığımız bir sezonu geride bıraktık.
    erkek basketbol kümede kaldı diye sevindik, kadın basketbolunda ise bir türlü kazanmamız gereken kadıköy maçlarını kazanamıyoruz. hatta fark yaptığımız maçları kaybediyoruz. basketbolda erkek ve kadın basketbolunun toparlanması ve ülke basketbolunda önder takımlarımızın olmasını sağlamalıyız.
    voleybolda durum basketbolda olduğu kadar kötü değil. orada biraz daha kaliteyi arttırarak rakiplerimizle şampiyonluk yarışını verecek durumdayız.
    diğer branşları izleme şansım olmadığı için yorum yapmam mümkün değil. o konuda yönetimin olumlu hamlelerini bekliyorum. kadın futbol takımı projesi vardı. o konuda ülke sporuna öncü olabilecek bir yapılanmayı yapabiliriz. diğer iki camia kabul etmese bile en çok taraftara sahip takımız. kadınlar içinde böyle bir takım kurarsak bu konuda öncü olacak bir yapı kurabiliriz. galatasaray sevgisi olan ve futbol oynamak isteyen koşa koşa gelecektir. yapılacak takviyelerle bu sevgiyi harmanlarsak zaten kısa sürede bu branşta zirveye yerleşiriz.
    galatasaray tv ile ilgili gelen şifresiz yayın haberleri güzel. youtube kanalından takımı takip etmek zor oluyor. şifresiz yayın işinin yeni sezonla birlikte başlamasını bekliyorum.
    psv maçının önemli olduğunun farkındayım ama yönetimin 2 maçla eleştirilmemesi gerektiğine inanıyorum. eski yönetim bıraktığı kadro ve maliyetler ortada. onları ilk transfer döneminde çözmek zor. transfer yasağından bile seçimden sonra haberimiz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın