• 2060
    buraya kendimce aklıma gelen güzel filmleri yazmıştım. son dönemlerde izlediğim iyi filmleri tekrar paylaşmak istiyorum;

    a seperation sanırım hayatımda izlediğim en gerçekçi film. oyuncular öyle oynamamışlar kamera öyle çekmemiş ki sanki izlemiyorsunuz da odada ya da mekanda onlarlasınız gibi. gerçekten çok iyi bir film insan her filmde bu gerçekçiliği arıyor. (bu kadar geç izlemek benim ayıbım olsun) (iran sineması ''canım yeni övdüm'' karikarütü burda)

    the white tiger netflix yapımı. baştan söyleyim ben de netflix filmlerine karşı önyargılı biriyim fakat bu filmi sevdim. inanılmaz bir konusu ya da çok orjinal bir senaryosu olmamasına rağmen kendini çok rahat izletiyor. akıyor.

    tangerines balkan sinemasını seviyorsanız ve hollywood filmleri dışına çıkmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. denis tanovic'in bir no man land'i olmasa da, o tatı yakalayıp size verebilecek bir film.

    jojo rabbit izledikten sonra yanınızdakine dönüp ''güzelmiş be di mi??'' diyeceğiniz film bu. yanınızda kimse olmasa da seversiniz. scarlettciğimiz var, sam rockwell'imiz var.

    the handmaiden (ah-ga-ssi) uzakdoğu filmlerine ilginiz varsa, kore sineması seviyorsanız, çok iyi bir kurgu izlemek istiyorsanız tavsiye ederim.

    coherence çekim ve akış olarak the man from earth tadında. onun kadar iyi mi tartışılır ama enteresan bir film. aksiyon sahnesi olmadan aksiyon yaşatan merak uyandıran filmlerden birisi. ilk 20 dakikası nispeten daha durağan olsa da filmin devamı merak uyandırıcı bir şekilde akıyor.

    colonia emma watson'ın ben büyüdüm, oyunculuğum da büyüdüğü dediği 1973 senesinin şili'sindeki colonia dignidad kampında yaşanan değişik kafaları anlatan güzel bir dönem ve gerçek hikaye filmi.

    sound of metal güzel bir drama. yalın bir hikayesi doğal içten bir akışı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın